PËR NE

Perla Events është kompani e dekorimit, planifikimit dhe menaxhimit të eventeve që funksionon që nga viti 2014 në Kosovë.

Free HTML5 Bootstrap Template by FreeHTML5.co

Jemi të apasionuar dhe kemi përvojë në organizimin e eventeve të vogla dhe të mëdha, korporative si dhe eventeve familjare si: Dasma, Ditëlindje, Festa të korporatave, Koncerteve, Festivaleve, Panaireve, Konferencave, Ceremonive të ndryshme, dhe eventeve tjera të rëndësishme për ju...

Ekipi ynë i përbërë nga profesionistë në fusha të ndryshme na mundëson që të ju sigurojmë të gjitha nevojat dhe shërbimet që lidhen me ngjarjet e korporatave.

GALERIA

Më poshtë gjeni disa fotografi të punës sonë ndër vitë të eventeve familjare dhe korporative.

Perla Events Perla Events Perla Events Perla Events Perla Events Perla Events Perla Events Perla Events Perla Events Perla Events Perla Events Perla Events Perla Events Perla Events Perla Events

KLIENTËT TANË

Ne veçohemi për profesionalizmin tonë dhe rrjedhimisht për pervojën ne fusha të gjëra në sektorin publik dhe privat me kompani lokale dhe internacionale.

Gjatë përvojës sonë kemi realizuar projekte për Komunen e Prishtinës, Komisionin Europian dhe kemi kënaqesinë që kemi bashkëpunim të ngushtë me shumë kompani lokale ndër tjerash Meridian Express, Maxi, Aztech.

NA KONTAKTONI

Na kontaktoni të organizojmë një takim së bashku!